Kasten op maat Amersfoort

✓ Ook voor antieke meubelen en kleingoed✓ Bestel eenvoudig online✓ Eigen werkplaats

Wilt u graag een kast of meerdere kasten op maat laten maken voor uw woning in de buurt van Amersfoort? Bij Amelia’s Hoeve creëren wij de kast van uw dromen. U kiest uit verschillende soorten hout voor uw nieuwe kast, zoals grenen, eiken en mahonie. U kunt ook hout combineren met glas voor bijvoorbeeld een mooie vitrinekast. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een kast op maat te laten maken in regio Amersfoort.

Bekijk aanbod

Uw nieuwe kasten op maat laten maken in de buurt van Amersfoort

Wanneer u ons inschakelt voor het op maat laten maken van uw nieuwe kast of kasten gaan wij in onze werkplaats in Ameide, nabij Amersfoort, Maarsen en Zeist voor u aan de slag. Voordat we dit doen, luisteren we graag naar uw wensen. Op basis van uw wensen krijgt u een tekening en een geheel vrijblijvende offerte. Nadat u akkoord heeft gegeven op het ontwerp gaan onze meubelmakers in de omgeving van Amersfoort voor u aan de slag met het creëren van uw kasten op maat. Naast het op maat laten maken van uw nieuwe kast kunt u bij ons in Ameide, nabij Amersfoort, ook terecht voor het creëren van andere meubels en accessoires. Denkt u hierbij aan onder andere:

U kunt bij ons dus veel meer dan alleen het op maat laten maken van een nieuwe kast voor uw woning in regio Amersfoort.

Schakel ons in voor uw nieuwe kast

Wanneer u uw kasten op maat wilt laten maken bij ons nabij Amersfoort, bent u altijd verzekerd van een unieke kast die voldoet aan al uw wensen en eisen. Uw nieuwe kast past hierdoor perfect bij de rest van uw interieur. Heeft u voordat u onze experts inschakelt nog vragen of wilt u meer informatie over de levering van uw kast? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183-6000047. Natuurlijk bent u voor inspiratie ook van harte welkom in onze grote showroom.

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2024 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel