Buitenverlichting horeca Utrecht

✓ Ook voor antieke meubelen en kleingoed✓ Bestel eenvoudig online✓ Eigen werkplaats

Bent u op zoek naar buitenverlichting voor uw zaak in de horeca, bijvoorbeeld terrasverlichting voor uw restaurant in Utrecht, Den Haag of in het bruisende Amsterdam? Dan vindt u bij ons wellicht wat u zoekt. Bij Amelia’s Hoeve uit Ameide hebben we namelijk een constant wisselend aanbod aan buitenverlichting die perfect geschikt is voor de horeca, bijvoorbeeld voor uw café of bar in Utrecht of elders in het land.

Bekijk aanbod

Bij ons vindt u buitenverlichting voor uw zaak in de horeca in de omgeving van Utrecht

Wilt u klassieke buitenverlichting kopen, of heeft uw horecazaak juist een moderne of meer industriële uitstraling? Bij ons kunt u buitenlampen kopen in allerlei soorten en maten, passend bij ieder interieur. Met de juiste buitenverlichting genieten uw gasten tot in de late uurtjes van een drankje op uw gezellige en goed verlichte terras. U kunt er natuurlijk voor kiezen om strakke en moderne buitenverlichting te bestellen voor uw zaak in de horeca in bijvoorbeeld Utrecht. Het is echter ook mogelijk om buitenverlichting voor de horeca met een zeer klassieke en meer decoratieve uitstraling te bestellen bij ons in Ameide, niet zo ver van Utrecht.

De mooiste terrasverlichting voor de horeca in regio Amsterdam of Den Haag

U heeft standaard garantie op de lampen die u bij ons als verlichting voor uw terras kunt kopen, het precieze aantal jaar garantie verschilt per lamp. Wij hebben een groot aantal verschillende lampen in ons assortiment die zeer geschikt zijn als terrasverlichting voor uw zaak in de horeca in bijvoorbeeld Den Haag of Amsterdam, bijvoorbeeld staande buitenlampen. Ons team vertelt u graag meer over de buitenverlichting die u bij ons in Ameide, dicht bij Utrecht, kunt bestellen. Bij ons vindt u tevens prachtige buitenaccessoires voor uw terras.

Bekijk ons assortiment en bestel uw nieuwe buitenverlichting direct

Wanneer u de perfecte lampen als buitenverlichting voor uw zaak in de horeca gevonden heeft, bent u van harte welkom in onze winkel in Ameide, niet ver van Utrecht. U kunt de lampen ook in onze webshop bestellen, dan worden ze bij u geleverd. Wanneer u vragen heeft over welke terrasverlichting geschikt is voor uw zaak in de horeca in bijvoorbeeld Den Haag of Amsterdam, gaan we graag met u in gesprek. Bel naar 0183-6000047 en stel uw vragen aan een van onze experts.

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2024 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel