Horeca verlichting

✓ Ook voor antieke meubelen en kleingoed✓ Bestel eenvoudig online✓ Eigen werkplaats

Ook voor uw horeca verlichting bent u bij Amelia’s Hoeve in Ameide, nabij Utrecht, aan het juiste adres. Door onze 40 jaar ervaring op de interieurmarkt hebben wij intussen ook heel veel ervaring met grotere projecten zoals winkelinrichtingen en horeca. We bezitten een eigen werkplaats in de buurt van Utrecht zodat er ook horeca lampen op maat gemaakt kunnen worden. Kijkt u op uw gemak rond op deze website maar houd in het achterhoofd dat heel veel meer mogelijk is dan dat wij u hier tonen. U kunt rekenen op onze grote expertise nabij Utrecht op het gebied van horeca lampen!

Bekijk aanbod

Het juiste adres voor uw horeca verlichting in de omgeving van Utrecht

Voor uw horeca verlichting in de buurt van Utrecht vindt u in onze webshop een grote collectie van allerlei soorten verlichting. Maar ook op het gebied van buitenverlichting, bieden wij een ruime keuze. Wij beschikken over een eigen werkplaats nabij Utrecht, waardoor het mogelijk is om horeca lampen op maat voor u te kunnen maken, maar ook retail verlichting is een optie. U kunt bij ons uw idee en de maten aanleveren en wij proberen dan een passende tekening voor uw horeca lampen met prijsofferte voor u te realiseren. Dit kan per mail, maar uiteraard kan dit ook door persoonlijk contact. We gaan dan samen met u en de tekenaar om de tafel zitten om over uw ideeën te brainstormen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend zodat u rustig thuis kunt gaan nadenken over de gemaakte voorstellen op het gebied van uw horeca verlichting nabij Utrecht. Heeft u naast verlichting ook behoefte aan een nieuwe horeca bar voor uw restaurant in Utrecht? Ook dan zit u goed bij ons!

Neem contact op voor een afspraak

We helpen u in de omgeving van Utrecht graag met uw horeca lampen en u kunt hierbij rekenen op onze professionaliteit. Neem alvast een kijkje op onze website en neem contact op via 0183-600047 zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. We zijn u graag van dienst.

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2022 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel