Horeca verlichting

✓ Ook voor antieke meubelen en kleingoed✓ Bestel eenvoudig online✓ Eigen werkplaats

Voor horeca verlichting, zoals het kopen van die ene speciale lamp als sfeerverlichting voor uw restaurant in Den Haag of Amsterdam, zit u bij Amelia’s Hoeve in Ameide (nabij Utrecht) goed. Door onze jarenlange ervaring op de interieurmarkt hebben wij intussen ook heel veel ervaring met grotere projecten, zoals winkelinrichtingen en horecainrichting. We bezitten een eigen werkplaats in de buurt van Utrecht, zodat er ook horeca lampen op maat gemaakt kunnen worden. Kijk op uw gemak rond op onze website, maar houd in het achterhoofd dat heel veel meer mogelijk is dan wij u hier tonen. U kunt rekenen op onze grote expertise nabij Utrecht op het gebied van horeca lampen!

Bekijk aanbod

Het juiste bedrijf voor uw horeca verlichting in de omgeving van Utrecht

Voor horeca verlichting en andere sfeerverlichting voor uw restaurant in de buurt van Utrecht of elders, bijvoorbeeld in Den Haag of Amsterdam, vindt u in onze webshop een grote collectie van allerlei soorten verlichting op maat. Ook op het gebied van buitenverlichting bieden wij een ruime keuze aan. Wij beschikken over een eigen werkplaats nabij Utrecht, waardoor het mogelijk is om horeca lampen op maat voor u te maken, maar ook retail verlichting is een optie. Wat voor lamp voor de horeca u ook zoekt, bij ons vindt u er vast een die bij uw zaak in Den Haag, Amsterdam of elders past.

Een unieke lamp kopen voor uw zaak in de horeca in Den Haag of Amsterdam

Lever uw idee en de maten aan, zodat wij een passende tekening voor uw horeca lampen met prijsofferte kunnen leveren. Dit kan per e-mail, maar uiteraard kan dit ook middels persoonlijk contact. We gaan dan samen met u en de tekenaar om de tafel zitten om over uw ideeën te brainstormen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, zodat u thuis rustig kunt nadenken over de gemaakte voorstellen op het gebied van de horeca verlichting en sfeerverlichting voor uw restaurant in Utrecht, Den Haag, Amsterdam of elders. Heeft u naast verlichting zoals barlampen voor de horeca ook behoefte aan een nieuwe horeca bar voor uw restaurant in Utrecht? Ook dan zit u goed bij ons!

Neem contact met ons op voor een afspraak voor uw sfeerverlichting

We helpen u in de omgeving van Utrecht graag met uw horeca lampen en u kunt hierbij rekenen op onze professionaliteit. Neem alvast een kijkje op onze website om die ene lamp voor uw zaak in de horeca in Den Haag of elders te vinden en te kopen en neem bij vragen contact op via 0183-600047. Dan kunnen we samen kijken wat er bij ons in de buurt van Utrecht mogelijk is qua sfeerverlichting voor uw restaurant. We zijn u in regio Utrecht graag van dienst wanneer u horeca verlichting zoekt, bijvoorbeeld voor uw zaak in Den Haag of Amsterdam.

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2024 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel