Glazen kappen voor lampen

Bent u op zoek naar glazen lampenkappen? Zoals een melkglazen lampenkap of de mooiste lampen met antieke glazen lampenkapjes? Kijk dan eens bij Amelia’s Hoeve in Ameide. Wij zijn een bedrijf dat al ruim 40 jaar actief is op de interieurmarkt en bieden u een zeer grote collectie zodat u de lampenkap van glas van uw keuze kunt kopen. We beschikken over een eigen werkplaats zodat we naast bestaande artikelen zoals meubels, verlichting en decoratie, voor u de gewenste meubelen of lampen op maat kunnen maken.

Koop uw melkglazen lampenkap of andere glazen lampenkappen

In deze rubriek vindt u lampenkappen van glas zoals een melkglazen lampenkap. De rubriek is opgedeeld in meerdere categorieën, de eerste rubriek is met glazen kappen voor lampen met een kleine (e-14) fitting en de tweede rubriek is voor lampen met een grote (e-27) fitting, maar we hebben ook lampenkappen voor verschillende aansluitingen. U vindt bij ons een uitgebreide collectie zodat u ongetwijfeld de lampenkap van glas vindt die u zoekt. Elke lampenkap van glas is bij ons op voorraad dus eventueel snel te versturen of bij ons op de zaak te bekijken.

Koop antieke glazen lampenkapjes bij ons

U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan allerlei lampen en antieke glazen lampenkapjes. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze antieke bronskleurige verlichting. Of geeft u meer de voorkeur aan antieke bruine verlichting? Hoe dan ook: bij Amelia’s Hoeve bieden we u een uitgebreide keuze aan antieke glazen lampenkapjes aan. Neem gerust een kijkje in onze webshop. Elke twee weken komen er weer nieuwe artikelen bij. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt! Ook verkopen we antiek kleingoed en antieke meubelen.

Bestel online of kom bij ons langs

Ontdek welke lampenkappen te koop zijn bij ons. Uw antieke glazen lampenkapjes of andere glazen lampenkappen bestelt u eenvoudig en vellig online in onze webshop. Komt u liever langs in Ameide om ze in het echt te bekijken en lekker rond te snuffelen? Dat kan uiteraard ook: we zijn elke zaterdag geopend. Wilt u doordeweeks langskomen? Bel dan even naar 0183-600047 om te controleren of wij open zijn. We staan u graag te woord! Heeft u op onze website een mooie melkglazen lampenkap gezien? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. 

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2020 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel