Kasten op maat Utrecht

✓ Ook voor antieke meubelen en kleingoed✓ Bestel eenvoudig online✓ Eigen werkplaats

Voor het laten maken van één kast of meerdere kasten op maat in de omgeving van Utrecht brengt u een bezoek aan Amelia’s Hoeve in Ameide. Wij bieden een ruim assortiment met kasten aan, die geheel op maat gemaakt worden voor uw woning. Grenen, eiken en mahonie zijn houtsoorten waarmee u een kast of meerdere kasten op maat kunt laten maken in onze werkplaats nabij Utrecht. Ook is het mogelijk om een houtsoort met glas te combineren wanneer u bijvoorbeeld een vitrinekast wenst te laten ontwerpen. Op onze website geven wij u alvast een impressie wat de mogelijkheden betreft. We vertellen u graag meer over hoe het op maat laten maken van een kast of meerdere kasten in regio Utrecht eraan toegaat.

Bekijk aanbod

Hoe worden kasten op maat gemaakt in de omgeving van Utrecht?

De eerste stap is het maken van een tekening, zodat we precies weten hoe groot het meubel moet worden. Daarvoor nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek in onze showroom. We gaan met u om de tafel zitten en u vertelt ons uw wensen. Daarna ontvangt u van ons een tekening en een offerte. Bent u enthousiast of wenst u nog enkele aanpassingen door te geven, voordat u uw kast of meerdere kasten op maat laat maken voor uw woning in regio Utrecht? Wij zijn pas tevreden als het meubel geheel aan uw wensen voldoet.

Bent u akkoord gegaan met het ontwerp? Dan maken onze meubelmakers uw nieuwe kasten geheel op maat in onze eigen werkplaats nabij Utrecht. Naast het op maat laten maken van een kast bij ons in de omgeving van Amersfoort en Utrecht, kunt u bij ons ook terecht voor lichtbronnen, antieke meubelen en buitenaccessoires. Zelfs mand- en vlechtwerk met riet, zoals een rieten kattenmand of een mooie strandstoel, wordt door ons uitgevoerd. Alles om uw interieur compleet te maken, vindt u bij ons.

Voordelig uw nieuwe kast op maat laten maken en leveren in de omgeving van Utrecht

Met alle zorg leveren wij alle kasten die u bij ons op maat heeft laten maken af in Utrecht, Maarssen, Zeist of een andere stad in Nederland. Heeft u een bestelling boven de € 100,- geplaatst en woont u in Nederland? Dan bezorgen wij op maat gemaakte kasten geheel gratis. Woont u in België? Ook dan komen wij graag bij u langs: bij bestellingen boven de € 150,- rijden wij voor u naar het zuiden. In de meeste gevallen maken wij gebruik van ons eigen transport om een veilige levering te garanderen.

Vraag direct persoonlijk advies aan onze experts

Heeft u nog vragen voordat u de uw nieuwe kast of kasten op maat wilt laten maken voor het voltooien van uw interieur in Utrecht of omgeving? Onze medewerkers in Ameide voorzien u graag van persoonlijk en professioneel advies. Wij geven antwoord op uw vragen zodra u belt naar 0183-6000047. Ook voor het opvragen van meer informatie zijn wij te bereiken via dit telefoonnummer. Komt u liever langs? Op zaterdag kunt u tussen 10.00 uur en 16.30 uur binnenlopen in onze showroom. Doordeweekse bezoeken zijn enkel op afspraak mogelijk.

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2024 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel