Meubels op maat Utrecht

✓ Ook voor antieke meubelen en kleingoed✓ Bestel eenvoudig online✓ Eigen werkplaats

Bent u op zoek naar een bedrijf dat unieke meubels op maat maakt in regio Utrecht? Dan zit u bij ons ongetwijfeld goed. Bij Amelia’s Hoeve maken we namelijk diverse soorten meubels op maat in onze eigen werkplaats. We zijn gevestigd in Ameide, dicht bij Utrecht. Het maakt niet uit of u uw gehele interieur aan wilt pakken, of enkel een specifiek meubel wilt vervangen: onze vakmensen maken uw meubels, groot of klein, graag op maat in de omgeving van Utrecht. Zo weet u zeker dat uw nieuwe aanwinsten aan uw wensen voldoen en perfect in uw interieur passen.

Bekijk aanbod

Meubels geheel op maat gemaakt in onze werkplaats nabij Utrecht

Wat voor meubels wilt u op maat laten maken in de buurt van Utrecht? Denkt u aan een wandmeubel op maat of aan een zwevend tv-meubel? Of wilt u een mooie brocante kast laten maken? Onze experts gaan eerst met u om de tafel om uw wensen te bespreken en maken vervolgens een ontwerpschets. Wanneer u tevreden bent met de schets, gaan we in onze werkplaats nabij Utrecht aan de slag om de meubels voor u geheel op maat te maken.

We maken van uw droommeubel werkelijkheid

We beschikken over alle kennis, materialen en producten die nodig zijn om uw wensen te realiseren. De houtsoorten waarmee wij voornamelijk werken bij het op maat maken van meubels in onze werkplaats nabij Utrecht zijn eiken, mahonie en grenen. Uiteraard zijn deze houtsoorten naar keuze af te werken met een lak- of verflaag. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden in alle rust te bekijken. Daar vindt u tevens de mooiste accessoires voor uw woning, zoals een antieke hanglamp voor uw woonkamer. Wacht niet te lang wanneer u een product ziet dat perfect in uw interieur past, want ons assortiment verandert iedere twee weken.

Bezoek onze showroom van 4.500 m²

Kom langs in onze showroom in Ameide, dicht bij Utrecht, om een duidelijk beeld te krijgen van de meubels die we op maat kunnen maken. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website om alvast inspiratie op te doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Bel gerust naar 0183-6000047. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van unieke meubels bij ons in regio Utrecht.

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2024 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel