Horeca verlichting Utrecht

✓  Bestel eenvoudig online✓  Eigen werkplaats✓ Antieke meubelen en kleingoed

Om verlichting voor de horeca te kopen, zoals die ene speciale lamp als sfeerverlichting voor uw restaurant in Den Haag of Amsterdam, zit u bij Amelia’s Hoeve in Tienhoven aan de Lek (nabij Utrecht) goed. Door onze jarenlange ervaring op de interieurmarkt hebben wij intussen ook heel veel ervaring met grotere projecten, zoals horecainrichting. We bezitten een eigen werkplaats, zodat er ook lampen voor de horeca op maat gemaakt kunnen worden. Kijk op uw gemak rond op onze website, maar houd in het achterhoofd dat heel veel meer mogelijk is dan wij u hier tonen. U kunt rekenen op onze grote expertise op het gebied van lampen voor de horeca!

Zoekt u horeca verlichting?

Bekijk aanbod

Het juiste bedrijf voor uw verlichting voor horeca

Voor verlichting en andere sfeerverlichting voor uw restaurant kiest u in onze webshop een grote collectie voor horeca van allerlei soorten verlichting op maat. Ook op het gebied van buitenverlichting bieden wij een ruime keuze aan. Wij beschikken over een eigen werkplaats nabij Utrecht, waardoor het mogelijk is om horeca lampen op maat voor u te maken, maar ook retail verlichting is een optie. Wat voor lamp of decoratie voor de horeca u ook zoekt, bij ons vindt u er vast een die bij uw zaak past.

Een unieke lamp kopen voor uw zaak in de horeca

Lever uw idee en de maten aan, zodat wij een passende tekening voor uw lampen voor horeca met prijsofferte kunnen leveren. Dit kan per e-mail, maar uiteraard kan dit ook middels persoonlijk contact. We gaan dan samen met u en de tekenaar om de tafel zitten om over uw ideeën voor verlichting te brainstormen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, zodat u rustig kunt nadenken over de voorstellen op het gebied van de verlichting en sfeerverlichting voor horeca zoals uw restaurant. Heeft u naast verlichting zoals barlampen voor de horeca ook behoefte aan een nieuwe bar voor uw restaurant? Ook dan zit u goed bij ons!

Neem contact met ons op voor een afspraak voor uw sfeerverlichting

We helpen u graag met uw lampen voor horeca en u kunt hierbij rekenen op onze professionaliteit. Neem alvast een kijkje op onze website om die ene lamp voor uw zaak in de horeca te vinden en te kopen en neem bij vragen contact op via 0183-600047 of kom langs bij onze antiekwinkel. Dan kunnen we samen kijken wat er bij mogelijk is qua sfeerverlichting voor uw restaurant. We zijn u graag van dienst wanneer u verlichting voor uw bedrijf in de horeca zoekt.

  • 3
  • 1
  • 2
  • webshoptoppers
  • afterpay
© 2009 - 2024 ameliahoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel